Четвер, 28 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

vimage1Буковинські бійці 128-ої гірсько-піхотної бригади та лікарі 30-ої механізованої бригади, які повернулися з блокадного Дебальцевого, вважають, що війна на Сході затягується зумисне. За словами військовослужбовців, комусь з «вищого» керівництва вигідна така ситуація в країні. Про це вони повідомили 11 березня на прес-конференції.



«Цю війну можна давно вже було закінчити. А чому це робиться?.. Спитайте у наших політиків. Це все гроші, великі гроші», - зазначив боєць Віталій Стратон.

Також військовослужбовець повідомив, що їхні генерали ще за тиждень до початку наступальних дій втекли зі свого штабу в Дебальцевому.

Якщо не будуть прийняті відповідні дії, то продовжиться «здавання територій», вважають волонтери, які допомагали військовим виходити з Дебальцевого.

«Воно все до того йде. Як ми бачимо, а ми їздимо по тих землях, це просто здавання територій. І знищення справжніх патріотів», - розповів волонтер Олег Ревега.

Вихід з сьогоднішньої ситуації очевидці військових жахіть вбачають лише в нормальному командуванні так званою антитерористичною операцією.

«Просто у військових ніхто не вчиться зі своїх помилок. Не роблять висновків з літньої кампанії. І повторилося все те саме. Ті командири, які були влітку, залишилися і тепер командувати. Висновків ніяких не зробили і не зробили нічого, щоб покращити якось цю ситуацію», - наголосив військовий лікар Ігор Малишевський.

Наразі військовослужбовці та військові лікарі проходять ротацію.

Джерело: http://www.bukinfo.com.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Популярне на сайті

23.05.15 53006 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 32860 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22086 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…