П'ятниця, 03 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

hokey9Російські хокеїсти проявили неповагу до суперника і можуть понести за це серйозне покарання.

Збірна Росії програла Канаді 1:6 у фіналі Чемпіонату світу з хокею, який 17 травня завершився в чеських містах Празі і Остраві. Церемонія нагородження та закриття турніру були затьмарені неприємним вчинком російських хокеїстів: частина команди залишила лід під час виконання канадського гімну.

Дворазовий олімпійський чемпіон Олександр Кожевников, який був одним із лідерів збірної СРСР, вважає, що санкції від Міжнародної хокейної федерації можуть бути дуже жорсткими, інформують Патріоти України з посиланням на Газета.ру. “Наскільки мені відомо, в якості покарання за відхід команди з церемонії нагородження після фінального матчу чемпіонату світу збірна Росії може бути позбавлена срібних медалей.

Такий варіант точно розглядається”, – сказав Кожевников. Нагадаємо, що раніше президент МХФ Рене Фазель зазначив, що рішення про покарання для збірної Росії буде прийнято в найближчі дні, коли всі офіційні особи Федерації повернутися з Чехії на місце дислокації в Швейцарію.

Самі ж росіяни пояснили демарш на чемпіонаті світу організаційними прорахунками. Як повідомив президент Федерації хокею Росії Владислав Третяк, спортсмени просто не зрозуміли, що їм слід затриматися на льоду і виконати всі формальності.
Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Популярне на сайті

01.07.15 6218 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
01.07.15 1531 У Росії почалося справжнє полювання на українських водіїв
Українці на великовантажних автомобілях бояться їхати до РФ, переживаючи за своє життя та…
01.07.15 1524 Вражає: Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)
Нардеп Гаврилюк висловився про сексуальну орієнтацію своїх колег. Журналіст попросив…