П'ятниця, 03 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

bo1Бойовик добре подумав та зрозумів, що здатися самому буде краще.

В управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області добровільно здався житель Дніпропетровська, бойовик «ДНР» з позивним «Молот». Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Хартію 97. Він розповів, що входив до складу воєнізованих формувань, які займалися постачанням зброї та боєприпасів в «ДНР» і здійснювали охорону засуджених під керівництвом бойовиків.

Також, бойовик підтвердив, що терористами керують російські командири і інструктори, а серед рядових бойовиків є кримінальники. Слід зазначити, що здача в український полон відбувається завжди дуже обережно, оскільки ватажки терористів за це карають і розстрілюють.

Дії бойовика «ДНР» були кваліфіковані за ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України, а саме – звільнення від кримінальної відповідальності особи, яка перебувала у складі воєнізованих або збройних формувань, якщо вона добровільно вийшла з такого формування і повідомила про його існування державні органи.

СБУ нагадує, що громадянин, який добровільно повідомив правоохоронним органам про відповідну терористичну діяльність, сприяв її припиненню або розкриттю злочинів, якщо в її діях немає складу іншого злочину, звільняється від кримінальної відповідальності.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Чоловік так званого міністра охорони здоров’я “ЛНР” Лариси Айрапетян зізнався, що бойовики його підрозділу в червні минулого року взяли в полон бійців “Айдара”, серед яких була і льотчиця Надія...

Популярне на сайті

01.07.15 6282 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
01.07.15 1550 У Росії почалося справжнє полювання на українських водіїв
Українці на великовантажних автомобілях бояться їхати до РФ, переживаючи за своє життя та…
01.07.15 1538 Вражає: Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)
Нардеп Гаврилюк висловився про сексуальну орієнтацію своїх колег. Журналіст попросив…