Четвер, 02 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

starikovМолодь зустріла одного з представників антиукраїнського руху криками “Ганьба!”.

Студенти Російського державного гуманітарного університету (РДГУ) не захотіли слухати лекцію Миколи Старікова, що є одним з лідерів Антимайдану. Про це написала у своєму Twitter викладач університету Тетяна Волкова, повідомляють Патріоти України. Частина студентів залишила свої місця в аудиторії і вийшла з залу, повідомляє Російська служба Бі-Бі-Сі.

Пізніше також професор РДГУ Костянтин Єрусалимський відкрито виступив проти Старікова, намагаючись дізнатися, на якій підставі лектор може стверджувати, що “якісь люди діють за американською вказівкою”. Викладач університету Тетяна Волкова написала у своєму “Твіттері”: “Старіков у РДГУ вже 1,5 години говорить. З аудиторії потихеньку випаровуються слухачі. Неможливо чути по 50 разів: геополітика, Крим, ліберали”.

Пізніше один з присутніх на лекції Альберт Саркісьянц написав на своїй сторінці в соцмережі: “Неможливо, думаю, сприймати наш вихід як акцію або продуманий виступ. Ми просто відповіли на образу, от і все. До речі, ці гастролери зараз з тієї ж лекцією поїхали до МГУ”.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail На порталі Верховної Ради України з’явився актуальний рейтинг народних депутатів, які не брали участі у голосуваннях. Список парламентарів-“ухильників” опублікований 2 липня на порталі ВР,...

Популярне на сайті

01.07.15 5053 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
01.07.15 1342 У Росії почалося справжнє полювання на українських водіїв
Українці на великовантажних автомобілях бояться їхати до РФ, переживаючи за своє життя та…
01.07.15 1278 Покончившему с собой Робину Уильямсу был поставлен неверный диагноз
Известному американскому актеру Робину Уильямсу, покончившему с собой 11 августа 2014…