Четвер, 28 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

1145267 72Бойовики не отримують грошей.

Бойовикам «ЛНР», котрі воювали під Щастям, видали заробітну плату тушонкою, цукром та крупами. Про це «Інформатору» розповів один із «ополченців», повідомляють Патріоти України . Бойовики «ЛНР» скаржаться, що їхнє керівництво практично не платить їм грошей. Так, за два тижні перебування на лінії фронту під Щастям «ополченці» отримали 6 банок тушонки, 1 кг цукру та 3 кг крупи.

У зв’язку з такою оплатою, бойовики займаються грабежами. Так, один із бойовиків зізнався, що привіз «трофей» — 20 кг алюмінієвого дроту. Терористів також обурює те, що їхні офіцери отримують зарплату, а звичайним солдатам – зась. За словами бойовика, офіцери за ті ж два тижні отримали 1500 гривень. Найбільше бойовикам вдалося заробити під час бойових дій за Дебальцеве.

Тоді «ополченцям» заплатили, за їх словами, по 5 тисяч гривень. Зазначимо, бойовикам «ЛНР» не виплачують зарплату вже упродовж декількох місяців. Це викликає у бойовиків обурення, котре часто закінчується пограбуванням та вбивством російських офіцерів.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Популярне на сайті

23.05.15 51940 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 32852 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22080 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…