Четвер, 02 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

lightningВсі постраждалі госпіталізовані.

Від удару блискавки в Кносському палаці на грецькому острові Крит, за останніми даними, постраждали 19 російських туристів, у тому числі двоє дітей, повідомляють Патріоти України.

Всі постраждалі госпіталізовані. Серед них одна жінка і один чоловік – у важкому стані, у них обох були серцеві напади, жінку довелося реанімувати. Спочатку повідомлялося, що вона вагітна, проте пізніше грецькі лікарі спростували цю інформацію. 10 росіян отримав легкі поранення, інші відправлені до лікарні з обережності.

Серед поранених також двоє маленьких дітей, зараз їх здоров’я в повному порядку, повідомляє видання. Всі туристи після інциденту в стані шоку, деякі скаржилися, що у них після удару блискавки наче “горіли ноги”. Інцидент стався близько 10 ранку, коли група туристів, яка приїхала на екскурсію в Кносський палац, ховалася від дощу під деревом. Розряд блискавки вдарив в дерево, незважаючи на те, що на території палацу є громовідводи. За попередньою версією, блискавку могли притягнути парасолі, що були в руках туристів.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail На порталі Верховної Ради України з’явився актуальний рейтинг народних депутатів, які не брали участі у голосуваннях. Список парламентарів-“ухильників” опублікований 2 липня на порталі ВР,...

Популярне на сайті

01.07.15 5050 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
01.07.15 1342 У Росії почалося справжнє полювання на українських водіїв
Українці на великовантажних автомобілях бояться їхати до РФ, переживаючи за своє життя та…
01.07.15 1278 Покончившему с собой Робину Уильямсу был поставлен неверный диагноз
Известному американскому актеру Робину Уильямсу, покончившему с собой 11 августа 2014…