Понеділок, 01 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

pe11В усьому була винна електрика.

Пожежа на ринку біля станції метро “Петрівка” в Києві сталася через займання у приміщенні трансформаторної підстанції та на території насосної станції. Про це повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам в суботу, 30 травня, о 10:46.

“До місця події були направлені рятувальники двадцять п’ятого та тринадцятої Державних пожежно-рятувальних частин, а також аварійно-рятувальних загонів спеціального призначення”, – інформує в столичному відділенні МНС. Щоб приступити до гасіння вогню, рятувальники дочекалися приїзду працівників “Київенерго”, які відключили електроенергію і видали рятувальникам необхідні допуски.

“У 11:39 пожежники локалізували вогонь, ще через 10 хвилин передали інформацію про повну ліквідацію пожежі. Загальна площа спалаху склала 4 кв. м. Зараз причина пожежі та розмір завданих збитків встановлюються. У свою чергу, в міліції інформують про те, що причиною загоряння стало коротке замикання на підстанції. “Жертв і постраждалих немає”, – повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю ДУ МВС України в Києві.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Ті, хто виступають  проти, зникають без вісти.У Донецьку проходять повальні арешти ватажків бойовиків «ДНР» – до влади повертаються люди Януковича.

Популярне на сайті