Понеділок, 15 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

pomoshch rabotnikam skoroy 1Після падіння літак загорівся.

У Ярославській області розбився легкомоторний літак. Пілот і пасажир літака загинули, повідомляють Патріоти України. «Літак впав у полі в 500 метрах від села Пурлево, руйнувань немає. На місці аварії перебуває слідча група поліції», – повідомила в.о керівника прес-служби УМВС по регіону Наталія Скуйбеда. За її словами, загиблі – пілот і пасажир літака. Їх особи поки не встановлені. Також з’ясовується, кому належав літак.

За даними МНС РФ, легкомоторний літак Cessna впав у суботу о 17:10 в 500 метрах на північ від населеного пункту Пурлево Гаврилов-Ямщика району Ярославської області. Після падіння літак загорівся. За фактом НП проводиться дослідча перевірка, повідомив офіційний представник Північно-західного слідчого управління на транспорті СК РФ Андрій Солнишкін.

«Про причини падіння літака поки говорити рано, на місці працює слідча група», – додав він. Керівник прес-служби обласного МНС Михайло Звєрєв повідомив, що потерпілий крах літак вилетів з аеродрому підмосковної Черноголовки. «Час вильоту літака з аеродрому Черноголовка встановлюється. Він здійснював ознайомлювальний політ. У даний час силами МНС впав і загорівся літак загасили. В авіакатастрофі загинули двоє чоловіків», – сказав Звєрєв

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Всем понравилось назначение Саакашвили на должность главы ОДА в Одессе?Ну, вот теперь пришло время действиями доказывать, что мы готовы поддерживать и реформы и реформаторов.Михо начинают 3,14здить. Жестко. Точно....

Популярне на сайті

05.06.15 44801 Саакашвили 5 дней в роли губернатора Одессы: массовые увольнения и арест
Прошло 5 дней с того момента, как бывший президент Грузии Михаил Саакашвили был назначен…
02.06.15 18546 РЕПОСТ! В Москве взорвался ресторан с Януковичем и К: 3 погибших, 76 раненых! ВИДЕО
Взрыв в ресторане на юго-западе Москвы унёс жизни троих человек. Ранены много людей. Это…
06.06.15 13472 Огромный прокол Путина, в гумконвое РФ обнаружены российские десантники ФОТОФАКТ
Российская межрегиональная общественная организация ветеранов ВДВ и спецназа «Союз…