П'ятниця, 24 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

bilozirska olenaПро це Патріоти України повідомляють з посиланням на заяви бійця ДУК «Правий сектор» Олени Білозерської, яка перебуває на Донеччині в зоні АТО. Про це доброволець заявила у в ефірі Радіо Свобода.

«У нас дуже сильно активізувалися диверсійно-розвідувальні групи противника. Вони постійно турбують нас. Нормальна ситуація, коли вони підлізли до нас, їх помітили, відігнали вогнем, і вони добу чи дві роблять перерву. А тут ми їх вночі відігнали – зранку вони з’являються знову. Як правило, така активність буває перед наступом. Вони промацують нашу оборону. Багато хто каже, що протягом тижня чи двох тижнів буде їхній наступ», – розповіла Олена Білозерська.

У штабі АТО заявили про 75 обстрілів із боку бойовиків позицій українських військових за 19 липня. Речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу поранені п’ять українських військовослужбовців. Це сталося на донецькому напрямку. Прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації 20 липня повідомила, що за минулу добу в зоні АТО внаслідок обстрілів бойовиків загинули двоє і поранені шестеро цивільних жителів. Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових в обстрілах.

Зокрема, луганські сепаратисти заявили, що через обстріл району пам’ятника князю Ігорю з боку Станиці Луганської ввечері 19 липня були поранені дві людини. Сепаратисти не уточнюють, чи поранені є цивільними, чи бойовиками. Донецькі сепаратисти заявляють про загибель шести цивільних і поранення 11 за минулий тиждень

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Охрана президента выгнала лидера фракции Радикальной партии Олега Ляшко с заседания Национального совета реформ под председательством президента Петра Порошенко.

Популярне на сайті

12.07.15 95305 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18767 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 17288 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…