Понеділок, 27 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

saaka4Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі відреагував на зведення нового паркану на пляжі, захопленому бізнесменом Василем Хмельницьким. За словами Саакашвілі, він не дасть екс-нардепу забрати у одеситів навіть 1 квадратний сантиметр кращого пляжу.

Про це очільник Одещини написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України. “Шановний мільярдер Хмельницький, скориставшись тим, що я виїхав до Києва на засідання Національної ради реформ, Ваші місцеві представники знову стали споруджувати паркан у порушенні 100-метрової пляжної зони, передбаченої водним кодексом України.

Ніхто не чіпає Вашу приватну власність і можете огороджувати Ваші вілли потворними парканами на Ваш розсуд, але не чіпайте пляж і не випробовуйте терпіння людей. Та зрозумійте ж Ви, що не маєте права забирати у одеситів навіть 1 квадратний сантиметр їх кращого пляжу”- написав глава Одеської ОДА в Facebook.

Він додав, що може розповісти меру Києву Віталію Кличку про території, незаконно обгороджені Хмельницьким у столиці. “З надією на Ваше розуміння з траси Одеса-Київ” – закінчив своє звернення до бізнесмена Саакашвілі. Нагадаємо, демонтажні роботи на пляжі під санаторієм ім. Чкалова в Одесі почалися 20 липня, коли на пляж разом з міліцією прибув глава області Михайло Саакашвілі.

Він доручив знести чотириметровий бетонний паркан з колючим дротом і битим склом, однак найнятий ним екскаватор не впорався. 21 липня огороджувальну стіну було знесено. Однак 23 липня невідомі почали знову обносити парканом володіння олігарха і екс-нардепа Василя Хмельницького.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail З одного боку, кремлівські лідери можуть вважати, що вони дуже вдало відправили занадто активних громадян воювати на Донбас. З іншого боку, навіть серед подібної верстви населення є вже невдоволені...

Популярне на сайті

12.07.15 95943 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 29957 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
04.07.15 18953 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…