Понеділок, 29 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

384650122Бойовики перекидають частину артилерії з-під Дебальцевого на Маріупольський напрямок. У перший день наступу на Новоазовськ полк "Азов" звільнив від терористів чотири населені пункти, за ще два йдуть бої. Наразі військові тримають лінію Широкіно-Комінтерново-Павлопіль. Про це повідомляє прес-служба полку "Азов". "В районі Широкіно, на Саханівському напрямку, точаться бої. Ворог накопичує техніку, працюють міномети та ствольна артилерія. У результаті першого дня наступу маємо 14 поранених. На щастя, загиблих немає. З російської сторони є втрати. Точно відомо про шістьох вбитих сепаратистів.


Операція продовжується", - йдеться у повідомленні. Командир "Азову" Андрій Білецький додав, що по рації бійці чули паніку супротивника. Терористи просять про допомогу з Росії, окрім того, частина російської артилерії з-під Дебальцевого перекидається на Маріупольский напрямок.

"Зараз ми відтіснили противника на ту дистанцію, з якої він вже не зможе гатити по Маріуполю "Градами". Але в нього є "Смерчі" та інша артилерія. Наша мета — Новоазовськ", - сказав Білецький. Командир "Азову" зазначив, що наступ полку став для бойовиків поною несподіванкою. "Вони у паніці і просять про допомогу звідусіль. А щодо витоку інформації — про майбутню операцію знали тільки одиниці. Тому для ворога наш наступ був шоком", - сказав Білецький. Нагадаємо, раніше в "Азові" повідомили про звільнення від бойовиків села Павлопіль.
Більше читайте тут: http://tsn.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Фото, сделанное мной во вторник в ресторане Европарламента. Блондинка на фото по центру — депутат Европарламента Марин Ле Пен. Как ее называют, один из многочисленных путинских агентов в европейских структурах. Политик,...

Популярне на сайті

05.06.15 46792 Саакашвили 5 дней в роли губернатора Одессы: массовые увольнения и арест
Прошло 5 дней с того момента, как бывший президент Грузии Михаил Саакашвили был назначен…
02.06.15 20100 РЕПОСТ! В Москве взорвался ресторан с Януковичем и К: 3 погибших, 76 раненых! ВИДЕО
Взрыв в ресторане на юго-западе Москвы унёс жизни троих человек. Ранены много людей. Это…
06.06.15 14891 Огромный прокол Путина, в гумконвое РФ обнаружены российские десантники ФОТОФАКТ
Российская межрегиональная общественная организация ветеранов ВДВ и спецназа «Союз…