Понеділок, 09 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

Війну можна вести як завгодно. Головне – чітко визначити мету, а також правильно оцінити сили і засоби, необхідні для її досягнення. А також сили і засоби супротивника. У будь-якому випадку, Київ «звільнити» ВСН в даний час не зможуть, пише у своїх зведення екс-міністр оборони «ДНР» Ігор Гіркін, повідомляють Патріоти України.

«Залишається два варіанти: поглиблення внутрішньої смути на Україну + створення уряду у вигнанні і визвольної армії народів України; або пряме вторгнення. Але пряме вторгнення, яке легко могло статися рік тому (до того, як Петра Олексійовича визнали “шановним партнером”), зараз неможливе – Москва сама себе відшмагала і загнала в дуже вузький коридор рішень.

Так що залишається “варіант 1″. Але судячи за деякими ознаками, у нас будуть “тягнути кота за хвіст” ще довго, свідомо чи несвідомо “підігруючи” Заходу, який зробив ставку на затягування конфлікту і подальший економічний колапс в Росії. Надії на повторення подій 100-річної давності (створення втоми населення від війни в умовах падіння економіки + змову у вищих ешелонах влади і елітах) – проглядається “неозброєним оком”. “Гібридну війну” можна вести “на перемогу” і “на поразку”, а можна – “аби як – авось само розсмокчеться”. Зараз її приблизно так і ведуть”, – запевнив Гіркін.

Джерело: http://www.pohlyad.com

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail Среди свидетелей убийства Бориса Немцова оказались сотрудники правоохранительных органов, пишет Ъ. Среди свидетелей убийства российского оппозиционера Бориса Немцова есть представители силовых...

Популярне на сайті

03.03.15 14488 Украина получила от Запада очень важное вооружение. Кремль взбешен
Иногда одна цифра заставляет задуматься больше, чем часы абстрактной говорильни. Более 17…
04.03.15 11837 "В России началась настоящая паника? Аэропорты переполнены, люди бегут за границу целыми семьями"
Может быть информация поданная сайтом русьев и преувеличена, но не стоит забывать, что в…
06.03.15 10023 Російські війська в паніці: українські партизани громлять їх вже на території РФ
Мабуть вперше за час неоголошеної російсько-української війни, захисники нашої держави…