П'ятниця, 17 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

holodne 300x17111Мабуть вперше за час неоголошеної російсько-української війни, захисники нашої держави вчинили диверсію на території агресора. Але як то кажуть в Росії “Лиха беда начало”. Українські ДРГ активізувалися в районі окупованого Новоазовська. Наявні сили окупантів вже не в змозі контролювати ситуацію і вимагають прислати спеціалізовані каральні загони. Про це у своєму блозі пише Олег Ярчук, повідомляють Патріоти України. Перетин російського кордону вказує на те, що мова йде саме про народних месників, а не армійський спецназ. Оскільки під час перемир’я ЗСУ скуті у діях на окупованій території, не кажучи вже про терени ворога, що веде не оголошену війну

. Ось що російське військове командування доповідає московському керівництву: “Маріупольський напрямок. Р-н н.п. Холодне. При виконанні поставлених завдань 95-й окремий загін спеціального призначення (* 10-а окрема бригада спеціального призначення ГРУ) зазнав бойового зіткнення з неідентифікованою ДРГ “200” -3 “, 300″ -2. ДРГ противника покинула територію РФ і відійшла на територію України”. Якщо до цього кордон був тією лінією, де російські війська могли безпечно розгортати свої підрозділи та атакувати українські міста і села, то відтепер ворог не може у “власній хаті” почуватися у безпеці. Партизани для здійснення маневру “не посоромилися” трохи зайти на територію ворога. Мабуть в/ч ГРУшників розташувалася по обидві боки міждержавної лінії.

Як то кажуть: “ви до нас, ми до вас”. Крім того українці відпрацювали по ворогу і на своїй території. “У районі н.п. Новоазовськ з снайперської зброї великого калібру обстріляний базовий табір 9-ї омбр (*окрема мотострілецька бригада, Нижній Новгород) “200” -6 “, 300″ -1″. “Маріупольське ОН. Терміново. На ваш запит. За попередніми даними в районі транспортних комунікацій М-14, Е-58 діють від 6 до 10 ДРГ противника збройних стрілецькою зброєю великої потужності і переносними РК. Даний район потребує проведення термінової протидиверсійної операції із залученням додаткових сил і засобів. Р-н н.п. Саханка. Підрозділи 31-о інженерно-саперного полку 58 ОА ЮВО при виконанні поставлених завдань атаковані ДРГ невідомої приналежності. “200” -9 “, 300″ -20. Знищено 1 од. спеціальної техніки. Підірвано мобільне сховище засобів мінування. Прошу додаткового виділення сил і засобів для проведення заходів з метою зниження ДРГ противника. Р-н н.п. Максимов (* РФ). Терміново. На ваш запит. Планове висунення підрозділів 15-ї ОМБ (* Самарська область) зупинено. Ситуація “Ч” (* підрозділ небоєздатних). Загибель командира зведеного підрозділу підтверджена. У район н.п. перекидаються частини 2-ї гв. мотострілецької Таманської дивізії.”

Джерело: http://tenews.te.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Как смогут управлять своей жизнью рядовые украинцы и что означает децентрализация для Донбасса, в интервью НВ объясняет Владимир Гройсман, глава Конституционной комиссии

Популярне на сайті

12.07.15 78399 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18216 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 13601 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…