Неділя, 19 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

94392 2z60073zbihno2skxlb9xmУ Будьонівському районі Донецька караван машин з російською “гуманітаркою” здетонував за невідомих обставин.

32-й “гуманітарний конвой” із Росії вчергове підтвердив постачання Кремлем російських терористів Донбасу. Сьогодні, приблизно о 10.45 стався незрозумілий інцидент: під час розвантаження “гуманітарки” на складах у Будьонівському районі по вулиці Баумана сталася серія вибухів. Ящики з боєприпасами почали підриватися під час їх сортування. Бойовики та МГБ, які прибули на місце, намагаються локалізувати поширення інформації про інцидент.

Кількість загиблих і масштаби збитків наразі не повідомляються, однак, за інформацією джерел з окупованих територій, інцидент на “гуманітарних складах” наразі локалізовано. Причини вибуху уточнюються.

Нагадаємо, що так звані “гуманітарні конвої” з Росії почали возити з літа минулого року. Більшість вантажу складали боєприпаси і мобільні крематорії для “переробки” трупів російських найманців. Після кожного прибуття “гуманітарного конвою” з Росії кремлівські терористи починали новий наступ або розкручували позиційні бої з новою силою.

Джерело: http://www.informator.su

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Издание утверждает, что под наблюдение американской разведки Путин попал еще в начале 90-х. Президент РФ Владимир Путин попал под наблюдение американской разведки задолго до того, как занял пост...

Популярне на сайті

12.07.15 86154 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18433 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 16223 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…