Понеділок, 20 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

dfsggЛідер всеукраїнського патріотичного руху "Правий сектор", народний депутат Дмитро Ярош запрошує своїх прихильників на "Всеукраїнське віче" у Києві на Майдані Незалежності, що відбудеться 21 липня 2015 року об 19.00.

Про це нардеп написав у себе на Facebook.

За словами Яроша, ця зустріч присвячена мукачевським подіям та "злочинним наказам владних бариг" пов'язаним із операцією з нейтралізації бійців 1-го запасного батальйону (ЗБт) Добровольчого українського корпусу (ДУК).

"Як сказали хлопці з лісу, ніхто не забере у нас право на останній бій...

Закликаю всіх своїх братів по зброї із ЗСУ, Добробатів, Нацгвардії, СБУ, МВС, Погранслужби не виконувати злочинних наказів владних бариг", - звернувся він до усіх учасників АТО на Донбасі та представників силових органів у зв'язку з їхнім залученням до "зачистки" ДУКівців на кордоні зі Словаччиною, куди вони рухалися протягом тижня.

Ще одним питання спільного обговорення, на думку Яроша, має стати необхідність ефективного завершення бойових дій у деяких районах Донецької та Луганської областей.

Говоритимуть й про загрози для добровольців-військових і волонтерів, про їхні подальші перспективи.

Ярош не приховує, що акція носитиме політичний характер.

"У той час, коли ми проливаємо свою кров захищаючи Батьківщину, вони наживають собі мільярдні статки і роблять все, щоб ця війна тривала якомога довше.

Разом зупинемо зрадників з високих кабінетів на Банковій, які хочуть дестабілізувати ситуацію в тилу, здати ворогу наші території, знищити добровольчий і волонтерський рухи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що за рік та три місяці АТО добровольців з "Правого сектора" досі не легалізували. Найбільш прийнятна їм модель функціонування резервної армії, що передбачається однойменним законопроектом й базується на досвіді естонського "Кайтселійту", не була затверджена. Розформовуватися ж і повністю переходити до складу ЗСУ на умовах Міноборони добровольці відмовляються.

Джерело: http://www.newsru.ua/ukraine

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail В Інтернеті з'явилося фото скромної річкової яхти патріарха Гундяєва і почесної варти з попів та міліціонерів.

Популярне на сайті

12.07.15 89134 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18522 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 16579 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…