Середа, 22 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

pishohidnyi perehidСьогодні у Рівному “мажор” на автомобілі ЗАЗ Forza, що їхав зі швидкістю 60 км/год, ні на кого не наїхав, зупинившись перед пішохідним переходом. Син депутата не збив на смерть жодну людину, повідомляє портал OGO.ua.

19-річний водій вітчизняного автомобіля не порушив жодних правил дорожнього руху, не перетнувши дві суцільні лінії. На помірній швидкості легковик зупинився перед пішохідним переходом і не наїхав на чоловіка.

За кермом авто перебував Ярослав Коберський – син депутата Рівенської обласної ради Галини Коберської. Батько у хлопця не менш впливовий – Олег Коберський – власник Рівенського хлібозаводу. Сам Ярослав наразі навчається у Львові.

Як виявилось пізніше, “мажор” їхав за кермом абсолютно тверезим.

Зазначимо, пішоходу, який в цей час переходив дорогу пішохідним переходом, лише виповнилось 24 роки.

Джерело: http://uareview.com

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail В результате обстрела пророссийскими боевиками блокпоста сил АТО в г.Счастье (Луганская область) получил ранения бывший министр молодежи и спорта Украины Дмитрий Булатов. Об этом сообщает УНН.