Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

384671738Через стрімке потепління прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вимагає від комунальників терміново знизити температуру тепла, що подається в квартири, або ж узагалі зупинити опалювальний сезон у тих населених пунктах, де дозволяє температурний режим. Про це глава уряду сказав під час сьогоднішнього засіданя Кабміну. "На вулиці плюс 14, а батареї - плюс 50.

У мене складається враження, що окремі теплопостачальні компанії умисно зацікавлені в тому, щоб обігрівати атмосферу і виставляти рахунки українцям за дороге теплопостачання. Вимагаю від органів місцевого самоврядування відповідальності. Терміново прийняти рішення по тих регіонах, де це вже дозволяють температурні режими, щодо зупинки обігріву атмосфери і відправлення українцям рахунків незрозуміло за що", - сказав Яценюк.

Нагадаємо, офіційно на паперах опалювальний сезон в Україні тепер триває із 1 жовтня по 30 квітня. Це зробили для того, аби подовжити пільговий період оплати населенням за газ. Водночас у владних кабінетах розглядають питання, аби замість нинішніх восьми градусів тепла протягом трьох днів відправною точкою для початку чи закінчення опалювального сезону були шість градусів тепла. Рішення про початок та закінчення опалювального сезону, відповідно до законодавства, приймають органи місцевого самоврядування. А ось синоптики попереджають, що в Україну йде похолодання, а в Карпатах чекатимуть на сніг.

Більше читайте тут: http://tsn.ua

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Популярне на сайті

14.03.15 26892 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26274 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…