Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

31501Як повідомляють ЗМІ, президент РФ Володимир Путін почуває себе дуже погано, але що у нього за хвороба – невідомо.

Президент Путін серйозно хворий, але яка в нього хвороба – ніхто не знає. Як повідомили російські ЗМІ з посиланням на свої джерела в Кремлі, глава РФ дійсно погано себе почуває, але знаходить сили проводити зустрічі.

"Президент Путін дійсно серйозно хворий. Він намагається не з’являтися на людях, але важливі заплановані зустрічі проводить. Наприклад, вчора він зустрічався з Главою Республіки Карелія Олександром Худилайненом. Але якщо подивитися на опублікований на сайті Кремля фото з зустрічі, то можна побачити, що глава РФ дійсно дуже погано себе почуває. Це видно і по міміці і по тому, як він сидить у кріслі – у нього сильна біль всередині", – сказало джерело в коментарі російським ЗМІ.

По фото видно, щоПутінув тягарне те, щосидіти, анавітьслухатиспіврозмовника. Поза, в якійсидитьлюдина впираєтьсярукою, говоритьпро те, щоєсильнабіль. Ісама поза, в якійсидитьПутін, викривлена.

Нагадаємо,президентРосійськоїФедераціїВолодимирПутіннез’являєтьсяпередпублікоюз5березня. Івданий момент, цілкомможливо, "нагорі" ділять "спадщинавеликого керманича"

Джерело: http://antikor.com.ua

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Популярне на сайті

14.03.15 26851 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26239 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…