Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

83651f8ef312e53a98fc4604939da1c61426195112

Народний депутат України Володимир Парасюк поділився чому, на його думку, соромно перед Європою. Європу відверто дивує політичне становище в Україні. Проблема в тому, що в Європі не розуміють, чому в нас все так повільно змінюється і реформується. Пише нардеп у соцмережі. Новину повідомляє «Преса України».

Володимир Парасюк на свої сторінці в соцмережі задався питанням чому в Україні все так повільно змінюється та реформується.

«Європу відверто дивує політичне становище в Україні. Проблема в тому, що в Європі не розуміють, чому в нас все так повільно змінюється і реформується. Справді, цікаво чому? Думаю, що в Україні кожен громадянин має відповідь на це питання і на майбутнє ми зробимо відповідні висновки, особливо, коли підемо вкотре голосувати», - пише політик.

Попри запропоновані НАТО певні пропозиції щодо України, зіштовхнувшись з тим, що міністр Полторак спочатку погоджується на зустріч, а потім її скасовує і нову не призначає, стає як мінімум соромно.

«Надаючи допомогу нашій державі, НАТО постійно має справу або з безкінечними бюрократичними процесами, або з бездіяльністю певних чиновників. Посол України в Бельгії завтра передасть нам дані, хто в нашій державі затягує розгляд пропозицій НАТО», - повідомляє Парасюк.

Приводячи в приклад такі повідомлення від представників НАТО, як : " ...в Україні керівництво держави розповідає нам одне, тут ми чуємо зовсім інше" або "...так, ми вимагаємо дотримання домовленостей, але маємо розуміти, що Україна також повинна показувати відповідний результат" Володимир Парасюк шокований бездіяльністю Уряду.

Джерело: http://uapress.info

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Популярне на сайті

14.03.15 26863 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26252 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…