Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Юрій Романюк
Голова Всеукраїнської громадської організації "Україна в НАТО" Юрій Романюк висловив свій аналіз ситуації щодо нонсенсу із організацією колегії ФСБ без присутності Путіна. Про це повідомляє у соціальній мережі Фейсбук.

Якщо Путін дійсно перебуває у штучній комі після інсульту, і вперше за 15-20 років НЕ був присутнім на Колегії ФСБ, то якого хєра НЕ перенесли Колегію? Це ж очевидно!!! Як, шеф ФСБ посмів би провести Колегію без "папи"?

ЦЕ - нонсенс в путінській Росії! Такого очевидно НЕ може бути в принципі! Щось - точно тут - НЕ ТЕ. Колегія могла відбутися лише при двох умовах, що Путлєр контролює(!!!) ситуацію і сам одноосібно санкціонував її проведення без нього!

В у що НЕ віриться і абсолютно НЕ укладається у формат практичної діяльності Путлера. Значить він при свідомості, але частково дієздатний? Або, навпаки, шеф ФСБ знає, що Путлєр вже НЕ жилець, або знає, що протягом найближчих місяців Путін НЕдієздатний, і тому НЕ було сенсу щось переносити в наслідок очевидності недоречності це робити?

Юрій Романюк

Допис by Юрій Романюк.
blog comments powered by DISQUS back to top

Популярне на сайті

14.03.15 26920 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26302 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…