Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

422652 300x213Такий візит не може не викликати підозр особливо через зникнення Путіна.

Глава ФСБ Олександр Бортніков, який перебуває в списку санкцій ЄС і Канади, не випадково був прийнятий в США. Таку думку висловив російський фінансист Слава Рабинович у своєму Facebook. У зв’язку з цим фінансист припустив, що про місценаходження президента Росії Володимира Путіна треба питати главу ФСБ, повідомляють Патріоти України. “Ви коли-небудь бачили людину під такими санкціями, що в’їжджає в США? Віза ніколи не буде видана, за винятком виключень, пов’язаних з національними інтересами США. Не вірите? Спробуйте на собі”, – зазначив він. Фінансист підкреслив, що Бортніков не був включений до списку санкцій США, хоча повинен був у ньому опинитися.

А Вашингтон чисто практично не міг співпрацювати для боротьби з ІГІЛ з президентом Росії Володимиром Путіним, зате міг працювати з главою ФСБ. “Нікому і ніколи ще не вдавалося безкарно шантажувати США ядерною зброєю.

Путін доблефовался. І Діма Кисельов разом із ним. А Бортніков – ні”, – продовжив він. Крім того, на думку Рабиновича скинути “біснуватого” президента в Росії здатна хіба що ФСБ. “Ось тому Бортніков під санкціями без вікна, але з кватиркою”, – підсумував він. На Заході кожен уряд приймає своє рішення про накладення будь-яких санкцій, згодом ці рішення синхронізуються, пояснив 25 лютого держсекретар США Джон Керрі відсутність санкцій з боку Вашингтона проти керівника російської Федеральної служби безпеки Олександра Бортнікова.

Путін не з’являвся на публіці з 6 березня. 11 березня стало відомо, що він відклав візит до Казахстану, який повинен був відбутися 12-13 березня. За даними агентства Reuters, це відбулося через хворобу. Водночас прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков цю інформацію спростував і заявив, що зі здоров’ям у Путіна все в порядку. Пєсков також зазначив, що у Путіна дуже напружений графік, він постійно проводить багато зустрічей, але не всі вони публічні.
Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Популярне на сайті

14.03.15 26881 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26268 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…