Неділя, 31 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

b 2275d04fb42779624fa7f3b55dd0f195 300x200Все було сплановано.

Не виключено, що таємнича пауза в публічності президента РФ Володимира Путіна і приурочена до її закінчення демонстрація фільму про анексію Криму – це ланки одного задуму. Про це сказав у коментарі виданню “Гордон” екс-глава СБУ, колишній прем’єр, міністр оборони та секретар РНБО Євген Марчук, повідомляють Патріоти України. “Що б не розповідав президент Путін в цьому фільмі і що б не показували автори фільму, операцію з анексії Криму вони готували давно.

Доказів тому багато. Погано для нас, що ми запізнюємося з інформаційно-роз’яснювальними акціями з таких проблем. Я знаю, що Росія закінчує багатотомну барвисту історію Криму з “правильними” трактуваннями, картами, археологією і, звичайно ж, науковими статтями. Кажуть, навіть буде матеріал одного українського академіка. Я не виключаю також, що таємнича пауза в публічності Путіна і приурочена до її закінчення демонстрація фільму – це ланки одного задуму “, – повідомив Марчук. За його словами, фільм “Крим. Шлях на Батьківщину” – елемент гібридної інформаційної війни. “Цей фільм не що інше, як інформаційно-пропагандистське прикриття кримської спецоперації.

Читайте: Прем'єр Британії пригрозив позбавити Росію переваг сучасного світу, якщо Путін не зупиниться

Для посилення ефекту сенсаційної правдивості і створювалася інтрига: трейлер фільму, що випереджає тексти висловлювань Путіна, випереджаючі коментарі, початок демонстрації з Далекого Сходу. Справжнісінький компонент того, що зараз називають гібридною війною. Початок і кінець кримської авантюри здійснюють інформаційні війська. Думаю, після перегляду фільму всією країною рейтинг Путіна підстрибне до 99%. У фільмі є “послання” Заходу, особливо США. Путін перевів на повсякденну мову деякі новації останньої військової доктрини Росії, що стосуються можливості застосування ядерної зброї і захисту російськомовних за межами РФ “, – сказав Марчук. У фільмі “Крим. Шлях на Батьківщину” Путін заявив, що особисто контролював окупацію Криму в лютому – березні 2014 року. Російський президент стверджує, що ситуація в Криму “могла б бути гірше, ніж у Києві під час Майдану, враховуючи етнічний склад населення півострова”.

Путін також заявив, що поставив силовим структурам РФ задачу анексувати український півострів в ніч на 23 лютого. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до Мін’юсту з вимогою передати це інтерв’ю Путіна в Міжнародний кримінальний суд в Гаазі.
Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Россия приступила к формированию 29-й автоколонны с грузом на Донбасс. Об этом сообщил в пятницу глава МЧС РФ Владимир Пучков. «В течение ближайших дней, недели, мы его отправим», - цитирует Пучкова ТАСС.

Популярне на сайті

23.05.15 90164 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 34366 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22377 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…