Неділя, 31 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

463 1 300x200Вигляд глави РФ назвали підозрілим.

Після 11 днів відсутності в тому, що з президентом Росії Володимиром Путіним все гаразд, сумніваються навіть лікарі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН. Так журналісти продемонстрували відео з Путіним до зникнення і після лікарям. Вони дивуються, чому президента не загримували, адже перед зустріччю перед камерами на обличчя політикам накладають косметику, щоб шкіра не блищала. Поставити діагноз кардіолог не береться, але версію про черговий сеанс косметологічних процедур відкидає. “Він не такий, як завжди, ясно, що відрізняється від свого попереднього статусу, так і свого постботоксного періоду, коли він раптом різко помолодшав”, – говорить кардіолог Володимир Бублик. Вердикт пластичного хірурга – Путін підозрілий.

До зникнення – занадто багато ботокса на обличчі, який розгладжує природні зморшки. “Мені здається, що це все робиться для того, щоб спростити завдання лікарів. Якщо є якийсь двійник, то буде дуже не складно зробити, тому що обличчя схоже на маску”, – вважає пластичний хірург Денис Юрченко. Але вчора особа у Путіна було інше. “У Володимира Володимировича обличчя блищить, ніби він з вулиці зайшов і сів, ну і кількість зморшок. Під очима є зморшки, гусячі лапки, яких у попереднього не було. Неясно, може це справжній Путін, а то був двійник?” – сумнівається лікар. 16 березня в Санкт-Петербурзі відбулася зустріч президента Росії Володимира Путіна і Киргизстану Алмазбека Атамбаєва. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков сказав журналістам: “Побачили хворого на грип президента, захопленого генералами, який повернувся з пологів? Чи треба вірити пліткам?” Сам Путін прокоментував інформацію про своє зникнення: “Нудно буде без пліток”. Однак блогери на одному з відео з цієї зустрічі помітили, що на відміну від президента Киргизстану, Путін сидів у кріслі неспокійно.
Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Россия приступила к формированию 29-й автоколонны с грузом на Донбасс. Об этом сообщил в пятницу глава МЧС РФ Владимир Пучков. «В течение ближайших дней, недели, мы его отправим», - цитирует Пучкова ТАСС.

Популярне на сайті

23.05.15 89986 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 34355 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22375 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…