Неділя, 31 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

put 300x169Російський експерт вважає, що Путін у своїх амбіціях прославити Росію як світового непереможного гравця, готовий піди дуже далеко, навіть використавши ядерну зброю.

Окрім того, Слава Рабинович вважає, що “старий” президент РФ Володимир Путін не міг наговорити проти себе стільки телевізійних зізнань, маючи на увазі його фактичну явку з “повинною” у захопленні українського Криму, про що йшлося у документальному фільмі “Крим. Шлях на Батьківщину”. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на допис російського фінансиста на власній сторінці у мережі Facebook.

«Це просто неможливо. Це – явна політична «заготовка», застосована кимось з якоюсь метою, без відома реального Путіна, який, можливо, вже мертвий, а якщо ні, то відсторонений і ізольований. Ті, хто знає і пам’ятає Путіна особисто: ви що, все ще думаєте, що він так міг вийти і інкримінувати себе? Він що, ідіот? Так, але не такий же! »- написав Рабинович. Також експерт пише: “Репресії посиляться. Той, хто не згоден – той буде чи знищений (як Нємцов, про що і скоєно це вбивство чужими руками), або (ще поки) виїде сам. Забивання економіки в бетонну стіну – не турбує. Системна банківська криза – наплювати. Улюблене слово – “відросте”. Фондовий ринок упав? “Нічого, відросте”. І так з липня 2003 року, одне і те ж: нічого, відросте. Зараз ще додалося: “нічого, Захід поковбаситься ще рік, а потім все забудуть”.

Власне, як це вже було з Грузією в 2008 році. Грузія втратила 20% своєї території. Зараз Путін перетворює Осетію, колишню грузинську територію, в російську військову базу, і при цьому США бояться поставити озброєння Україні, тому що Путін погрожує застосувати ядерну зброю. Зараз анексований Крим Путін перетворить на російську військову базу, напхану ядерною зброєю, а Захід буде лише проводити політику м’якого стримування. Тому що ніхто не хоче воювати з божевільним і його ядерним арсеналом. Ядерний шантаж – це реально страшно. Блеф від здорової людини не лякає. Блеф від хворої – страшний. У цьому випадку всім треба готуватися до найгіршого. До самого-самого найгіршого. І Україні теж, в першу чергу”, – підсумовує Рабинович.
Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Россия приступила к формированию 29-й автоколонны с грузом на Донбасс. Об этом сообщил в пятницу глава МЧС РФ Владимир Пучков. «В течение ближайших дней, недели, мы его отправим», - цитирует Пучкова ТАСС.

Популярне на сайті

23.05.15 89914 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 34347 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22373 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…