Неділя, 31 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

putya 300x146Володимир Голишев після аналізу останньої зустрічі Путіна, яка вчора відбулася у Санкт-Петербурзі, прийшов до висновку, що смертельно хворому президентові РФ уже навіть не допомагає хіміотерапія.

“Меркель вже говорила, що у нього «не всі вдома». Камера не раз вихоплювала дивний, ніби божевільний погляд. До підпухлого обличчя всі вже звикли і списали його «фантомасність» на ботокс. А очі «на мокрому місці» – на старечу плаксивість.”- написав на своїй сторінці у мережі Facebook Володимир Голишев, інформують Патріоти України. “Чутки про онкологію й раніше були.

Але 16 березня в Санкт-Петербурзі, схоже, вони повністю підтвердилися. Після 10-денної підготовки перед об’єктивами камер спеціально відібраних журналістів 2 хвилини просиділа у кріслі смертельно хвора людина, дні якої злічені. Всі ознаки зійшлися разом: не сів, а плюхнувся, ноги рухалися постійно, погляд божевільний, припухле обличчя в поту, говорить з важкістю. В очі кинулася неприродна худорлявість (при цьому під піджаком у нього явно корсет) …”- пише Голишев. “Давайте називати речі своїми іменами. У наявності наслідки тривалої хіміотерапії. А, отже, прогресуюча онкологія. Судячи із зони дискомфорту, або поперековий відділ хребта, або кишківник, або шлунок (підшлункова залоза), або простата, або саркома м’язової тканини десь в районі тазу… Загалом, Путін виявився не такий живий, як хотілося б йому, і не такий мертвий, як хотілося б тим, чиїм життям він загрожує” – підсумовує публіцист.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Россия приступила к формированию 29-й автоколонны с грузом на Донбасс. Об этом сообщил в пятницу глава МЧС РФ Владимир Пучков. «В течение ближайших дней, недели, мы его отправим», - цитирует Пучкова ТАСС.

Популярне на сайті

23.05.15 90008 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 34357 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22375 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…