Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

615091 w 300Російські війська із залученням сепаратистських угрупувань відкрито готуються до наступу. Проводять передислокацію важкого озброєння та особового складу до лінії розмежування вогню. В той же час українські збройні сили відвели важке озброєння від лінії зіткнення із терористами. Про це та про організацію роботи сьогодні говорили у Миргороді на Полтавщині. Тут провели нараду активістів та волонтерів "Штабу допомоги захисникам Вітчизни", котрий знаходиться у приміщення місцевої типографії.

"В Широкине, на Майорськ, на Дзержинськ уже "Гради" попідтягали. І танки передислокували. Готуються до наступу. Вчора дзвонив у Артемівськ. Цікавлюся: хлопці, у чому на сьогодні у вас є потреба? Може вам привезти продукти харчування, чи з обмундирування щось? А мені: так годувати немає кого, наших від фронту відвели. Зрозуміло, не усіх, але проти тієї кількості, що була, то у рази менше. А сепарів стало у рази більше. І не просто із автоматами бігають. А "Гради" і танки попідтягали",– пояснює волонтер, голова асоціації фермерів Полтавської області Віктор Галич.

Розповідає, зранку передзвонили хлопці з передової і розказали, що "денеерівці" познімали людей із блок-постів і всіх женуть на передній край. Готують масований наступ. Наші ж батальйони знову можуть залишитися сам на сам із ворогом без підтримки важкого озброєння.

Джерело: http://gazeta.ua

Останні новини

Популярне на сайті

14.03.15 26815 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26219 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…