Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

600 zol 300x226А також – про державний переворот.

За чутками, які ходять в РФ, вже кілька днів немає можливості зв’язатися з командувачем Внутрішніми військами Росії генералом Золотовим. Більш того, користувачі соціальних мереж пишуть, що генерал Віктор Золотов, який очолював внутрішні війська, вбитий, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані соцмереж.

Офіційної інформації про його місцеперебування немає. Нагадаємо, що Золотов був призначений головнокомандуючим внутрішніми військами у травні минулого року. До цього генерал протягом 13 років очолював Службу безпеки президента РФ. Раніше ряд російських ЗМІ відзначали, що генерал Золотов мав очолити ФСБ, що передбачалося обговорити на останній колегії ФСБ з президентів Путіним.

Як відомо Путін вперше на колегії ФСБ не з’явився. Зник за останніми даними і генерал Золотов. Ситуація на думку аналітиків все більше стає схожою на державний переворот.
Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Популярне на сайті

14.03.15 26831 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26225 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…