Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

boiko 700x465 300x199Ієромонах передбачив падіння російського диктату ВВП 12 березня.

Сьогодні в соцмережах згадали про пророкування ієромонаха Юстина Бойка, яке він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України. Зокрема, екс-нардеп, а нині політолог Тарас Чорновіл написав на своїй сторінці в Facebook: “Я тільки що перевірив – це повідомлення реально розміщено на сторінці батька Юстина 28 січня цього року! Хто не вірить – самі подивіться. Повідомлення відкрите для публічного доступу .

Далі йдуть 40 коментарів за 28 січня -1 лютого. На сторінці ієромонаха дійсно розміщено цікаве пророцтво. “Режим Путіна почне валитися 12 березня”, – написав 28 січня Юстин Бойко. Він підкреслив, що в Росії відбудеться “повторення історії з царем Миколою II в тільки в іншому вимірі”. “Сама ж Росія, на мою думку, розпадеться остаточно в 2017 році”, – додав ієромонах, зазначивши, що від подальших коментарів він відмовляється.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін не з’являвся на публіці з 6 березня. З тих пір на сайті Кремля заднім числом повідомлялося, в тому числі і про зустрічі, які пройшли до вихідних. У Кремлі наполягають, що Путін здоровий. Але коли тепер він з’явиться на публіці, невідомо. Нагадаємо, 11 березня агентство Reuters повідомило, що зустріч Путіна з лідерами Казахстану і Білорусі перенесена через хворобу. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що зустріч президентів Росії, Казахстану та Білорусі в Астані, яка планувалася 12-13 березня, перенесена, а сам Путін абсолютно здоровий.


Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Популярне на сайті

14.03.15 26831 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26225 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…