Субота, 01 серпня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

1424172003 Operational data from Information Resistance 15 02 Russian terrorists continue to flagrantly violateДонецький бойовик виїхав на великій швидкості на зустрічну смугу і протаранив авто місцевої жительки. Про це повідомляє штаб оборони Маріуполя в соціальній мережі “Фейсбук”, передають Патріоти України. “25 липня цього року у м. Донецьку на проспекті Панфілова (біля кафе “Лукомор’я”) бойовик “ДНР” на позашляховику на величезній швидкості виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в легковий автомобіль, в якому знаходилася відома в місті та області акушер Людмила Кузнєцова.

В результаті дуже сильного удару жінка загинула, а водій легковика у важкому стані потрапив до лікарні. За свідченнями очевидців, від удару джипа “ДНРівця” скло легковика відлетіло на 15 м”, – йдеться в повідомленні.

Трагедія сильно обурила місцеве населення, яке постійно стикається з беззаконням і вседозволеністю представників воєнізованих формувань “ДНР”. Однак на об’єктивне розслідування цього злочину вже ніхто не сподівається.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Терористи так званої “ДНР” опублікували відео, де інструктори пояснюють бойовикам з банди “Кальміус”, як працює ПТРК “Фагот”. Про це йдеться у розслідуванні Inform Napalm, передають Патріоти України.

Популярне на сайті