Субота, 01 серпня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

ter11Терористи так званої “ДНР” опублікували відео, де інструктори пояснюють бойовикам з банди “Кальміус”, як працює ПТРК “Фагот”. Про це йдеться у розслідуванні Inform Napalm, передають Патріоти України.

“На відео терористів продемонстровано модернізований пусковий пристрій 9П135М-1 (який може застосовувати ракети 9М111, 9М111М, 9М113, 9М113М) з встановленою ракетою 9М113М. Також на відео видно, що маркування ракети спеціально затерте, але інструктор за кадром каже, що ракета працює на дистанції 75-4000 м – це характеристика, яка відрізняє ракету 9М113М від старих модифікацій “, – йдеться в розслідуванні.

Як наголошується, даний тип ракет виробляє російський Тульський збройовий завод. Також подібні ракетні комплекси випускають в Індії та Ірані. “Цікаво, що ще одну нелегальну появу даного комплексу з ракетами цього типу було помічено в Сирії, в 2013 році, ймовірно, туди вони були доставлені також в рамках “відпустки” з російської армії або були звільнені заднім числом”, – підкреслюється в матеріалі.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Терористи так званої “ДНР” опублікували відео, де інструктори пояснюють бойовикам з банди “Кальміус”, як працює ПТРК “Фагот”. Про це йдеться у розслідуванні Inform Napalm, передають Патріоти України.

Популярне на сайті