Неділя, 02 серпня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

novo“Міським головою Володимиром Загривим видано розпорядження № 147 (о) від 28.07.15, в якому йдеться про внесення пропозиції президенту України щодо ініціювання змін і доповнень до Конституції України шляхом перейменування держави Україна на назву “Україна-Русь” (Київська Русь)” , – повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Новоград-Волинської міської ради.

Текст пропозиції буде направлений Верховній раді, уряду та Асоціації міст України, всім міським головам для розгляду в ході обговорення і внесення змін до Конституції України, а також його передадуть депутатам міської ради для обробки в постійних комісіях і фракціях для внесення цього питання на розгляд Новоград-Волинської міської ради. Відповідний лист уже направлено президенту України, повідомляє Житомир.info.

“У листі наголошується, що саме це найменування було вкрадено в українського народу разом з його славною історією і присвоєно кілька століть тому нинішньою країною-агресором. “Зазначений факт стане найкращим вшануванням пам’яті багатомільйонних українських патріотів, які віддали свої життя за свій народ. Так почнеться активний процес побудови Нової України-Русі”, – повідомляє прес-служба мерії.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Терористи так званої “ДНР” опублікували відео, де інструктори пояснюють бойовикам з банди “Кальміус”, як працює ПТРК “Фагот”. Про це йдеться у розслідуванні Inform Napalm, передають Патріоти України.

Популярне на сайті