Четвер, 30 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

384852902Українці не втрачають можливості підзаробити навіть на негоді.

У Києві неподалік станції метро "Лук'янівська" чоловік за символічну суму допомагає перехожим перебратися через калюжі. Через рясну зливу дороги у вказаному районі перетворилися на невеличке "озерце", а містяни скаржаться на забиті дощові стоки.

Кмітливий чоловік вирішив підзаробити на наслідках негоди – на візочку з супермаркету він перевозить перехожих на інший бік вулиці через глибоку калюжу. Читайте також: Рясна злива частково паралізувала рух громадського транспорту у Києві Послуги "підприємця" не безкоштовні – за свою роботу він просить одну гривню, пише КНК. Втім, аби прокататися у візочку калюжею перехожі готові платити та навіть вишиковуються у чергу.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/kyiv

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Пятую волну мобилизации провалили девять областей, всего мобилизационный план был выполнен лишь на 70%. В Генштабе сообщили, что пятая волна была выполнена на 90%, но данные, которые приводят...