П'ятниця, 31 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

 

skayЖурналістка англійського телеканалу Sky News Кітті Логан запропонувала бойовикам самопроголошеної “ЛНР” постріляти по позиціях української армії. Про це повідомили очевидці в групі “Окупований Луганськ” в соцмережі, інформують Патріоти України.


Зробила вона це заради гостроти сюжету. У підсумку бойовики погодилися і вже через деякий час українські військові відкрили вогонь у відповідь.

“Дама регулярно катається на окуповану територію, і зрозумівши одного разу, що матеріали починають втрачати гостроту для західного глядача, вирішила внести “екшену”- попросила терористів, чиї позиції вона безперешкодно відвідує, постріляти трохи на камеру по позиціях українських військових.

Правда, через деякий час, почала прилітати “отвєтка”, що їй сильно не сподобалося”, – йдеться в повідомленні “Окупованого Луганська”.

 
blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail “Міським головою Володимиром Загривим видано розпорядження № 147 (о) від 28.07.15, в якому йдеться про внесення пропозиції президенту України щодо ініціювання змін і доповнень до Конституції України шляхом...

Популярне на сайті

12.07.15 96520 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 31945 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
25.07.15 31648 САМОЛЕТ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ В 2001 ГОДУ СБИЛА РОССИЯ. А КУЧМА ПРИКРЫЛ ПУТИНА
Что мы знаем о катастрофе над Чёрным морем 4 октября 2001 года - это «тяжёлая…