Четвер, 30 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

384852500Дивні сірники знайшли на Одещині. Російське підприємство "підлаштувалося" під покупця та постачає до Одещини сірники "Україночка". На коробці, де відсутні будь-які російські слова, зображені дівчата у традиційному українському вбранні та у вінках.

Самі ж коробки з-під сірників витримані у жовто-блакитних кольорах українського прапора. Лише на зворотному боці коробки, під зображенням маленького українського хлопчика можна прочитати адресу виробника – "РФ, місто Череповець". Про дивну знахідку на сторінці у Facebook повідомила журналістка із Одещини Ольга Годовенко.

"Вгадайте, який виробник у цих надзвичайно патріотичних українських сірників? Купили ми їх без "задньої мислі", а виявилося, що виробляються ці сірники в Росії! Головне, жодного російського слова! Ось так "москалі" вирішують свої комерційні проблеми", - написала журналістка.

На думку Годовенко, такі "патріотичні" сірники російського виробництва можна вважати "бандерівською зрадою". "Цікаво, що з цього приводу думають звичайні пересічні росіяни? Ті, які так активно "переживають" за хунту і фашизм в Україні? Це ж бандерівська зрада якась просто у них на території", - зауважила журналістка.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Пятую волну мобилизации провалили девять областей, всего мобилизационный план был выполнен лишь на 70%. В Генштабе сообщили, что пятая волна была выполнена на 90%, но данные, которые приводят...