П'ятниця, 31 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

rabinovich1Готовність президента Росії Володимира Путіна до діалогу із Заходом з питань вирішення конфлікту на Донбасі та боротьби з радикальним ісламізмом є звичайним прийомом. Таку думку Обозревателю висловив російський фінансист Слава Рабінович, повідомляють Патріоти України. “Це типовий ґебістський виверт. З ним не буде ніяких діалогів.

Путін притиснутий до стіни і, нарешті, усвідомив, що прийнято рішення не мати з ним ніяких справ. Вкупі з ізоляцією, токсичністю і санкціями, він почав розуміти, що довго його режиму не протягнути. Зараз він буде звиватися, як вуж. Особливо на тлі збитого малайзійського Boeing, трибуналу по якому він боїться, як вогню”, – підкреслив він.

Крім того, Рабінович вважає помилкою домисли про те, що Україна стала заручником переговорів щодо іранської ядерної програми. “У довгостроковій перспективі ніхто Україну не проміняв”, – зазначив фінансист.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail “Міським головою Володимиром Загривим видано розпорядження № 147 (о) від 28.07.15, в якому йдеться про внесення пропозиції президенту України щодо ініціювання змін і доповнень до Конституції України шляхом...

Популярне на сайті

12.07.15 96535 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 31958 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
25.07.15 31731 САМОЛЕТ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ В 2001 ГОДУ СБИЛА РОССИЯ. А КУЧМА ПРИКРЫЛ ПУТИНА
Что мы знаем о катастрофе над Чёрным морем 4 октября 2001 года - это «тяжёлая…