Неділя, 22 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

thumbnail 20150313182256nУ Москві назвали "контрпродуктивними" плани української сторони направити в міжнародний суд у Гаазі трейлер, а потім і цілком фільм російського виробництва "Крим. Шлях на Батьківщину". "Це питання в міжнародному суді не розглядається.

Це чисто пропагандистський хід, який не спричинить жодних правових наслідків. Вважаю цей крок контрпродуктивним з точки зору пошуку шляхів врегулювання ситуації на південному сході України", - заявив "Інтерфаксу" заступник голови МЗС РФ Геннадій Гатілов в п'ятницю.

Нагадаємо, 8 березня рупор російської пропаганди телеканал Росія-1 показав фрагмент фільму Крим. Шлях на Батьківщину, в якому російський лідер Володимир Путін зізнається, що сепаратистський переворот і псевдореферендум в Криму були сплановані Кремлем. При цьому в березні 2014 року президент РФ заперечував будь-яку причетність до анексії українського Криму.
Джерело: http://fakty.ictv.ua

Останні новини

Thumbnail 7 июля 1807 года царь Александр I и французский император Наполеон I подписали соглашение – так называемый «Тильзитский мир», а фактически капитуляцию России перед молодой Французской сверхдержавой. «Маленький...

Популярне на сайті

14.03.15 26814 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26218 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…