Неділя, 15 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

224201795645058 300x211Ключовими будуть рішення, прийняті найближчим часом.

Відомий астролог з Харкова Олена Максимова не один раз “відзначилася” прогнозами, які згодом збувалися з лякаючою точністю. Наприклад, ще в 2010 році вона спрогнозувала, що у квітні-травні 2014-го Україна перестане існувати в попередніх територіальних межах. І що Крим, Донбас, а також Харківська, Одеська та Дніпропетровська області можуть відокремитися, взявши собі нову назву. На щастя, у відношенні Дніпропетровщини астролог помилилася. А от у Харкові і в Одесі спроби створити “народні республіки” були.

Що ж стосується Донбасу і Криму – потрапляння 100%, пише Обозреватель, повідомляють Патріоти України. Серед свіжих прогнозів – торішня заява Максимової про те, що у вересні 2014 року в Україні настане мир. З остаточним миром, як бачимо, не склалося, але саме у вересні була здійснена перша серйозна спроба його досягти – був підписаний меморандум у Мінську. Олена Максимова на прохання “Обозревателя” погодилася спрогнозувати ключові події, які очікують Україну протягом кількох наступних років. З 15 березня до 2 серпня 2015 року, ми досить серйозно відчуємо економічні проблеми. Цей період стане важким і в плані врегулювання ситуації на Донбасі: Україна в даний час дуже мало що може адекватно вирішувати і якось радикально змінювати ситуацію на сході.

Однак у період з 12 по 24 березня 2015 на міжнародному рівні будуть прийняті рішення щодо введення нових санкцій відносно агресора і надання допомоги Україні. Можливо, почнуться поставки зброї. До речі, гроші підуть також. Саме в цей час повинна надійти фінансова допомога від Заходу. Паралельно відбувається відносна стабілізація гривні. Її не буде так “трусити”, як це відбувається зараз. У будь-якому випадку, буде зрозуміло, куди рухається курс. В кінці травня – початку червня 2015 ми матимемо різке загострення ситуації на сході. Ймовірно, ускладнення почнуться в травні. У цей час дуже сильно зросте напруга на сході країни і може різко погіршитися ситуація на фронті. З боку терористів будуть спроби захопити нові території. На це врешті-решт відреагує спільнота України (реакція буде відрізнятися від тих міжнародних закликів до досягнення миру, які ми чуємо весь цей час).

Цікаво, що самі військовослужбовці на це (активізацію з боку терористичних груп – ред.) можуть відреагувати непослухом по відношенню до Міністерства оборони. Взагалі, на стику двох місяців – травня і червня – можуть бути, з одного боку, якісь “майдани”, виступи цивільного населення. А з іншого – військові самі можуть на місцях давати відсіч ворогу, не рахуючись з командами вищого керівництва. Це буде момент кризи у відносинах між військовим керівництвом і військовослужбовцями, які перебувають на передовій. Незважаючи на всі ці підйоми в травні, до серпня дуже важко буде щось остаточно вирішити. Дуже важливий день для нас – 2 серпня. У цей день буде прийнято хворобливе і не дуже вигідне для нас міжнародне та наше власне політичне рішення, після якого ситуація на сході стане, принаймні, більш прозорою і зрозумілою. А 22 серпня те, що станеться на початку місяця, отримає логічне завершення. І от якщо говорити про завершення конфлікту на сході, то, з моєї точки зору, про певне завершення можна говорити саме в 20 числах серпня. Мова не йде про відновлення того, що було зруйновано. Мова йде про те, що до цього часу повинні бути принципово припинені наступи. Але там залишиться чимало людей, які будуть різними способами шкодити. В цілому, серпень повинен стати для нас доленосним місяцем. Грубо кажучи, ми вирішуємо одну проблему – і відразу ж набуваємо іншу. А ті умови, в які потрапляє після цього держава, ускладнюють його життя до кінця 2017 року. Є ще одна пара дат: 17-18 вересня – це час прийняття законів, пов’язаних з тим, як діє, як веде себе держава, зокрема, щодо подальшої політики держави на сході України і в Криму. Це будуть досить важкі дні, і адекватні рішення приймати буде дуже важко. Лютий-березень 2016 року – час важливих рішень в побудові відносин з агресором. Тобто до початку 2016 ми ще не вирішимо остаточно проблему Донбасу. В цей час можуть бути досягнуті певні домовленості. Але якщо їх не буде – ми опинимося в ситуації замороженого конфлікту, який затягнеться до літа 2017 року. Схоже на те, що до кінця літа 2017-го постійна загроза з боку сусіда все ж залишається. Взагалі, період з середини 2015 до середини 2016 є часом бажаних радикальних змін в країні. Протягом цього періоду потрібно спробувати принципово змінити політичні та економічні підходи до того, як будується наша держава і на чому вона тримається. Вся масштабність економічних проблем постане перед країною на стику 2015-2016 років – буквально в останніх числах грудня і в перші дні січня.

Ми потрапляємо в дуже складну ситуацію, вихід з якої стане можливим лише на початку 2018 року. Зараз в плані економіки ми йдемо вниз. Складний економічний і політичний період – період своєрідного занепаду – припадає на час з середини квітня до кінця червня 2016 року. У цей час найбільше помилок нароблять наші політики і міністри. Найбільш проблемний в цьому періоді час – з 15 квітня до 9 травня: рішення, прийняті в цей часовий проміжок, просто руйнують державу. Проте вже 12-15 серпня 2016 прийде усвідомлення того, як виходити з цієї халепи. Урядові засідання в ці дні будуть вкрай важливими і відповідальними. До речі, на цей же період – квітень-червень 2016 року, і особливо з 15 квітня по 9 травня, доводиться найбільш складний економічний період – це буде “дно” падіння економіки. Хоча значні економічні труднощі будуть, звичайно ж, і до того. У 2017 році, з квітня по серпень, буде ще один такий певний “провал” в економіці. Але після цього стане зрозуміло, які помилки робили і які рішення приводили до погіршення ситуації. Ситуація буде вирівнюватися буквально з початку 2018 року.

Не варто очікувати, що в 2018 році у нас все раптом стане прекрасно. Просто з 2018 року ми зможемо якось адекватно відбудовуватися – як після Другої світової війни, коли всі мирні угоди вже були підписані. Тоді почнеться поступове відновлення східного регіону. І, швидше за все, саме в 2018 році ми повернемо собі Крим і остаточно вирішимо долю земель на сході. В цілому, 2018 буде дуже важливим для нашої країни. Референдуми, віча, які відбудуться цього року, а також закони, які будуть прийняті за ці 12 місяців, визначать долю України на десятиліття вперед.
Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Thumbnail Як стало відомо, днями радник Путіна Владислав Сурков терміново виїхав у Гонконг разом з сім'єю. За словами джерела в Кремлі поїздка виявилася настільки термінової, що про неї не знали навіть...

Популярне на сайті

12.03.15 20120 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…
03.03.15 19494 Украина получила от Запада очень важное вооружение. Кремль взбешен
Иногда одна цифра заставляет задуматься больше, чем часы абстрактной говорильни. Более 17…