Субота, 21 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Pu 300x204 1Все стане відомо через 48 годин..

Главред радіо “Ехо Москви” Олексій Венедиктов порадив почекати 48 годин, щоб дізнатися про долю зниклого президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України. “За ВВП – все, заспокойтеся. Зачекайте 48 годин”, – написав він. При цьому Венедиктов відмовився коментувати численні запитання користувачів – що він мав на увазі цією фразою. У зв’язку з неоднозначністю формулювання частина користувачів зрозуміли її як “Путін все – помер”.

А частина припустили, що російський президент з’явиться через 48 годин. Нагадаємо, Путін не з’являвся на публіці з 6 березня. 11 березня стало відомо, що він відклав візит до Казахстану, який повинен був відбутися 12-13 березня. За даними агентства Reuters, це відбулося через хворобу. Водночас прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков цю інформацію спростував і заявив, що зі здоров’ям у Путіна все в порядку. Пєсков також зазначив, що у Путіна дуже напружений графік, він постійно проводить багато зустрічей, але не всі вони публічні. Зникнення Путіна породило масу припущень у ЗМІ та соціальних мережах.
Так, колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов вважає, що скасування його візиту в Казахстан і інформація про “хвороби” змушують замислитися, де він і в якому стані. Водночас прес-служби Путіна і президента Вірменії Сержа Саргсяна повідомили, що між політиками вчора відбулася телефонна розмова.
Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Thumbnail Прохання поширити! У Волновасі розстріляли співробітника СБУ Мандзика Віктора, який затримав 25 фур контрабанди!До схем причетні високі посадовці країни...

Популярне на сайті

14.03.15 26765 Під час чергової заяви про Путіна у Пєскова відклеївся вус
У прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова відклеїлась частина…
12.03.15 26167 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…