Неділя, 15 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Непричестність Надії Савченко підверджують вже й відеодокази.

Коли загинули російські журналісти, у вбивстві яких московські слідчі звинуватили українку, вона вже була у полоні сепаратистів.

Це доводять кадри, які зафільмували самі терористи. На відео бойовики зав’язали Надії очі хусткою “Самооборона Майдану” й влаштували імпровізований допит.

Адвокати Савченко вимагають долучити сенсаційні кадри до матеріалів судової справи. Адже астрономи за положенням сонця встановили – це відео зафільмували о 10-ій ранку. Тоді як журналістів телеканалу Росія вбили о 12-ій, коли Надія вже була в полоні.

Адвокат Надії Марк Фейгін також вимагає допитати автора відео – ватажка сепаратистів Єгора Руського, якого нині терористи вважають за мера міста Лутугіно, що на окупованій частині Луганщини. Руський є російським громадянином й нині знаходиться на території Росії.

Подробиці дізнайтеся, переглянувши відеосюжет.

Джерело: http://dyvys.info

Останні новини

Thumbnail Як стало відомо, днями радник Путіна Владислав Сурков терміново виїхав у Гонконг разом з сім'єю. За словами джерела в Кремлі поїздка виявилася настільки термінової, що про неї не знали навіть...

Популярне на сайті

12.03.15 20120 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…
03.03.15 19494 Украина получила от Запада очень важное вооружение. Кремль взбешен
Иногда одна цифра заставляет задуматься больше, чем часы абстрактной говорильни. Более 17…