Неділя, 15 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

demidko posle insulta prebyvaet v kome rect dfcd0d0327dd1b050d398402032972a5У партії запевняють, його стан важкий.

Депутат від “Партії регіонів” Володимир Демидко, оголошений Генпрокураторою в розшук 13 березня, перебуває в комі, повідомляє прес-служба партії, передають Патріоти України.

“Оголошений у розшук колишній народний депутат України Володимир Миколайович Демидко тривалий час перебуває на лікуванні у Феофанії після перенесеного обширного інсульту. В даний час стан Демидко характеризується як стабільно важкий, він до цих пір не вийшов з коми”, – повідомляє прес-служба У партії зазначають, що в такому стані розшукуваний “навряд чи може ховатися або ж тікати від правосуддя”. Також прес-служба наголошує, що через стан здоров’я Демидко не може бути учасником слідчих дій.
Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Thumbnail Як стало відомо, днями радник Путіна Владислав Сурков терміново виїхав у Гонконг разом з сім'єю. За словами джерела в Кремлі поїздка виявилася настільки термінової, що про неї не знали навіть...

Популярне на сайті

12.03.15 20120 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…
03.03.15 19495 Украина получила от Запада очень важное вооружение. Кремль взбешен
Иногда одна цифра заставляет задуматься больше, чем часы абстрактной говорильни. Более 17…