Неділя, 15 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

savchenko epa 437x277Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко, яку незаконно утримують у російській в’язниці, повинна весь час виходу з голодування перебувати під наглядом лікарів.

Про це повідомила головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності "гастроентерологія", професор Наталія Харченко за підсумками огляду Надії Савченко.

"Загалом ми були в СІЗО, де утримують Надію, п’ять годин. На момент огляду стан у неї був задовільний. Вона дуже мужньо тримається", – повідомила вона.

За словами гастроентеролога, українські медики детально вивчили документи, поспілкувалися з російськими лікарями.

"Увесь час виходу з голодування – а це стільки ж, скільки тривало саме голодування, – Надія повинна перебувати в лікарні під пильним наглядом медиків", – зазначила Наталія Харченко.

Вона також повідомила, що українські медики всі рекомендації з приводу правильного виходу з голодування надали російським лікарям.

Серед українських лікарів, які сьогодні оглянули Надію Савченко, був також заступник головного лікаря з медичних питань клінічної лікарні "Феофанія", лікар анестезіолог-реаніматолог Андрій Строкань і завідувач кафедри неврології Національного медуніверситету ім. О. О. Богомольця, невропатолог, професор Лариса Соколова.

Джерело: http://tvi.ua/

Популярне на сайті

12.03.15 19924 В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов
В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в…
03.03.15 19383 Украина получила от Запада очень важное вооружение. Кремль взбешен
Иногда одна цифра заставляет задуматься больше, чем часы абстрактной говорильни. Более 17…