Неділя, 28 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

shokin21У ГПУ створили спеціальний підрозділ, який перевірятиме факти незаконних дій співробітників прокуратури, повідомив Генпрокурор.

Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі не передавав в Генпрокуратуру ніяких конкретних фактів незаконної діяльності щодо співробітників прокуратури. Про це заявив генпрокурор Віктор Шокін, інформують Патріоти України з посиланням на Подробности.

“Щоб Ви розуміли, Саакашвілі з емоційним темпераментом. Я з ним розмовляв з приводу його висловлювань, і ми дійшли згоди, що огульні звинувачення будь-якого співробітника прокуратури неприпустимі. На даний момент до мене яких-небудь конкретних фактів щодо співробітників прокуратури від нього не надходило”, – сказав Шокін. Шокін зазначив, що домовився з Саакашвілі про те, що у разі наявності у голови ОДА конкретних фактів незаконних дій, Саакашвілі буде передавати їх генпрокурору.

Також він додав, що в Генпрокуратурі створено спеціальний підрозділ, який буде це перевіряти. Як повідомлялося раніше, Саакашвілі погрожував розібратися з дочкою Генпрокурора Шокіна. Саакашвілі зазначив, що йому все-одно, з ким у родинних зв’язках знаходяться одеські чиновники. В тому числі, голова ОДА підкреслив, що розбереться з заступником прокурора Одеської області Тетяною Горностаєвою, відомою, як прийомна донька Шокіна.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Популярне на сайті

05.06.15 46727 Саакашвили 5 дней в роли губернатора Одессы: массовые увольнения и арест
Прошло 5 дней с того момента, как бывший президент Грузии Михаил Саакашвили был назначен…
02.06.15 20037 РЕПОСТ! В Москве взорвался ресторан с Януковичем и К: 3 погибших, 76 раненых! ВИДЕО
Взрыв в ресторане на юго-западе Москвы унёс жизни троих человек. Ранены много людей. Это…
06.06.15 14837 Огромный прокол Путина, в гумконвое РФ обнаружены российские десантники ФОТОФАКТ
Российская межрегиональная общественная организация ветеранов ВДВ и спецназа «Союз…