Четвер, 30 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

dep 640x427Папарацці Михайло Гулко розповів про інцидент з одіозним французьким актором Жераром Депардьє, який погрожував фотографові розправою чеченців.

Про цей випадок Гулко згадав в інтерв’ю російському блогеру Іллі Варламову, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф. “Жерар Депард’є. Тут не одна фотографія продалася, а кілька сетів: він приїжджав в Нью-Йорк зніматися в жахливому фільмі про DSK (Домініка Стросс-Кана – ред.), і я його протягом місяця фотографував. Я тоді працював на французьке агентство і непогано продавав його у Франції.

Тисяч на $ 7, напевно, наторгували”, – розповів Гулко. Він відзначив вкрай неадекватну поведінку французького актора. “На цій фотографії (див. нижче – ред.) видно значок на лацкані – “Почесний громадянин Чечні”. Він повний псих і алкаш. У якийсь момент погрожував мені чеченцями, які знайдуть мене і зґвалтують. Пропагував мені гомосексуалізм”, – додав фотограф.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Пятую волну мобилизации провалили девять областей, всего мобилизационный план был выполнен лишь на 70%. В Генштабе сообщили, что пятая волна была выполнена на 90%, но данные, которые приводят...

Популярне на сайті

12.07.15 96380 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 31705 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
25.07.15 29378 САМОЛЕТ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ В 2001 ГОДУ СБИЛА РОССИЯ. А КУЧМА ПРИКРЫЛ ПУТИНА
Что мы знаем о катастрофе над Чёрным морем 4 октября 2001 года - это «тяжёлая…