Неділя, 28 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

613f2956ee7fdb8989f97015757c7432 MПолітична ситуація для ВВП несприятлива.
До соціально-політичного вибуху на Кавказі залишилося зовсім небагато, вважає відомий політолог Небоженко.

“Нікуди він не втік. Як кажуть на дипломатичній мові: проводили інтенсивні консультації навколо імператора. Поки без застосування фізичної сили. Тут Путін програв. Зараз забиратимуть трильйон рублів, які він давав Кадирову. Цей, у свою чергу, дестабілізує Кавказ. Це, крім Донбасу, буде для Путіна ще однією проблемою. Влітку буде запеклий наступ на Україну. Після цього – перенесення бойових дій на Кавказ і заспокоєння у нас. Там перемогли ті, хто “закривають” проект “Новоросія”.

За словами експерта, в Росії розраховували, що 1-го травня в Україні буде дефолт, а дев’ятого – повсталий український народ зустріне “визволителя” Путіна. “Не даремно нам розповідали про початок соціально-терористичної війни проти режиму Києва. Нічого не сталося. Ми перечекали зиму. Третій Майдан не відбувся. Але найголовніший для них удар – це те, що МВФ дав нам 17,000,000,000 доларів. Оточення зрозуміло, що Захід, незважаючи на всю жадібність і корумпованість нашої еліти, все ж вирішив витягувати Україну. Він повністю став на наш бік. Вони надовго продовжили нам життя. Тепер будуть регулярно давати нам гроші, щоб ми чинили опір Росії”, – зазначив Небоженко. Він вважає, що в оточенні Путіна сформується військово-промислове політбюро. “У ньому, звичайно, буде і Путін. Але тепер вже не головним. До рішення МВФ йому вірили, тепер – не дуже. Він сидітиме там, як генеральний секретар – президент. Але рішення приймати будуть інші. Тому що все, що він пропонував їм досі, погіршило ситуацію в країні. А це серйозні люди. Їм не подобається, що Захід дає гроші не їм, а Україні. Крім того, вони розраховували на союз з Китаєм. Але тут сталася ще одна важлива подія. Саме зараз Путіну в спину зрадницьки вдарив великим ножем цей єдиний прихований союзник. Китай офіційно заявив, що проблему Криму треба вирішувати не окупацією і приєднанням через Держдуму, а через діалог та міжнародні переговори”, – додав політолог.

Джерело:http://frankivchany.if.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Популярне на сайті

05.06.15 46653 Саакашвили 5 дней в роли губернатора Одессы: массовые увольнения и арест
Прошло 5 дней с того момента, как бывший президент Грузии Михаил Саакашвили был назначен…
02.06.15 19973 РЕПОСТ! В Москве взорвался ресторан с Януковичем и К: 3 погибших, 76 раненых! ВИДЕО
Взрыв в ресторане на юго-западе Москвы унёс жизни троих человек. Ранены много людей. Это…
06.06.15 14762 Огромный прокол Путина, в гумконвое РФ обнаружены российские десантники ФОТОФАКТ
Российская межрегиональная общественная организация ветеранов ВДВ и спецназа «Союз…