П'ятниця, 17 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

fdgПрем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас може піти у відставку, якщо парламент не підтримає пакет реформ, узгоджений із кредиторами

Про це передає Еспресо.TV із посиланням на Reuters.

Під час зустрічі з однопартійцями Ципрас наголосив, що йому буде складно залишатися на посаді, якщо він не матиме підтримки у ключовому голосуванні.

"Я - прем'єр-міністр, тому що у мене є депутатська група, яка підтримує мене. Якщо я не матиму її підтримки, то мені буде важко залишатися ним на наступний день", - заявив прем'єр Греції.

Нагадаємо, сьогодні у Греції пройде голосування щодо угоди з кредиторами.

Єврокомісія пообіцяла до 2020 року надати Греції понад 35 млрд євро на створення робочих місць та розвиток економіки. Для цього вона повинна виконати всі вимоги саміту єврозони, погоджені 13 липня

Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас заявив, що не вірить в ефективність заходів, запропонованих європейськими лідерами для порятунку грецької економіки, але готовий їх реалізувати.

МВФ закликає Євросоюз пробачити Греції більшу частину боргу. Міністри фінансів Данії, Швеції та Великої Британії проти використання грошей з їхніх країн для порятунку Греції.

Джерело: http://espreso.tv

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Как смогут управлять своей жизнью рядовые украинцы и что означает децентрализация для Донбасса, в интервью НВ объясняет Владимир Гройсман, глава Конституционной комиссии

Популярне на сайті

12.07.15 77666 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18205 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 13017 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…