Четвер, 09 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

fedichevЗа рік кадрові українські військові повинні опанувати стандарти НАТО та вивчити англійську мову. Про це в ефірі “5 каналу” сказав головний інспектор по гуманітарному і соціальному забезпеченню головної інспекції Міноборони Валентин Федичев, передають Патріоти України. Полковник наголосив, що за стандартами НАТО потрібно навчити всіх українських офіцерів.

“Більше того, верховний головнокомандувач поставив завдання вивчити англійську мову, щоб кожен український воєнний міг розмовляти англійською. Це надзадача, яка повинна бути виконана”, – сказав В.Федичев. На запитання, в які терміни офіцери впораються з опануванням англійської, В.Федичев відповів: “Рік”.

“Будуть засвоєні стандарти НАТО. Після того, як їх засвоять кадрові офіцери, інструктори, викладачі вищих військових начальних закладів – вони будуть начати українське військо”, – зауважив представник Міноборони. Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що 2016 рік в Україні буде оголошено роком англійської мови. На його переконання, другою мовою для вивчення в школах України має бути саме англійська.

За словами П.Порошенка, Сінгапур, де в 1950-ті роки керівництво держави в примусовому порядку зробило англійську другою мовою, тепер входить до числа розвинених держав світу.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Приводим полный текст ответа: Осторожно нецензурная лексика! «Я тебе щас кусочек взрослого мира покажу. Шоб бл@ть хоть один проводок там проложить, вам придется у Украины разрешения просить, иначе...

Популярне на сайті

04.07.15 16975 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 6834 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
06.07.15 5076 У МВС озвучили перші «втрати» патрульної поліції в Києві
З 200 автомобілів нової української поліції в Києві, які вийшли на патрулювання 4 липня,…