Четвер, 09 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

draka21 480x640Києві міліціонери Оболонського РУВС з незрозумілої причини відпустили хуліганів, яких затримав і привіз поліцейський патруль. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала журналістка телеканалу СТБ Альона Шевчук, інформують Патріоти України. Журналістка опублікувала фото постраждалого, а також поліцейського, який виїжджав на виклик.

“Перший конфлікт міліції та поліції. Оболонське РУВС. Масове побиття на пляжі, поліція затримує нападників і постраждалих. Привозять у відділення, і у побитих не приймають заяву, а нападників відпускають, навіть не ідентифікувавши їх особистості”, – повідомила Шевчук. За її словами, на пляжі шестеро чоловіків побили відпочивальника. “Сім’я (мама, тато і дитина) відпочивали на пляжі. Шестеро чоловіків приїхали на моторних човнах. Трохи не протаранивши дитини. Батько зробив зауваження.

Попросив заглушити мотор. Його побили. Шестеро – одного”, – написала журналістка. Шевчук повідомила, що поліцейські, незважаючи на те, що їх зміна закінчилася, не йшли з Оболонського РУВС, з’ясовуючи, чому відпустили затриманих. “Поліцейські вже 4 години не йдуть. Зміна їх закінчилася, але “ми не для цього прийшли, щоб тих, кого ми затримуємо, відпускали”. Я не можу сказати про всю нову поліцію, але Діма Крештофов (поліцейський на фото. – ред. ) – мій новий герой”, – підкреслила журналістка. У прес-службі ГУ МВС України в Києві, куди журналісти звернулися за коментарем з приводу випадку на Оболоні, заявили, що правоохоронці перевіряють дану інформацію.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Приводим полный текст ответа: Осторожно нецензурная лексика! «Я тебе щас кусочек взрослого мира покажу. Шоб бл@ть хоть один проводок там проложить, вам придется у Украины разрешения просить, иначе...

Популярне на сайті

04.07.15 16974 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 6834 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
06.07.15 5076 У МВС озвучили перші «втрати» патрульної поліції в Києві
З 200 автомобілів нової української поліції в Києві, які вийшли на патрулювання 4 липня,…