Неділя, 26 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

1424425553 8644Громадяни КНДР працюють у нелюдських умовах на території Росії, по суті ставши одним із джерел твердої валюти для Кім Чен Ина.

Про це свідчить ексклюзивний репортаж Стівена Сакура для програми HARDtalk британської мовної корпорації BBC, передає "Новое время".

У сюжеті ВВС показано будмайданчик у Владивостоці, на якому працюють громадяни Північної Кореї. Також з'ясувалося, що десятки тисяч "заробітчан" з КНДР працюють на різних об'єктах Російської Федерації, в основному на будівництвах Далекого Сходу.

Журналіст зазначив, що правозахисники називають таку форму праці рабською. Але лідер Північної Кореї Кім Чен Ин все одно нещодавно віддав команду збільшити кількість таких робочих груп. При цьому в минулому році вождь КНДР дозволив головам держкомпаній керувати ними, як бізнесом.

Варто наголосити, що міністр економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв, відповідаючи на запит ВВС про умови використання праці робітників з Північної Кореї на Далекому Сході, заявив, що навряд чи країна стане припиняти зв'язки з економічними та політичними структурами КНДР.

Раніше УНІАН повідомляв, що Росія може здати Північній Кореї в оренду 15 тис. га земель на Далекому Сході.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Еще одна плохая новость для ПутинаЦены на энергоносители падают, и с этим уже ничего не поделаешь. Добыча сланцевой нефти в США сдерживает любой рост цен в мировой нефтедобыче и способствует лишь их...

Популярне на сайті

12.07.15 95768 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 25900 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
04.07.15 18894 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…