Неділя, 26 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

1395133730Президент Петро Порошенко постійно лякає народ: російська війська на кордонах, от-от нападуть! А що Він, як Головнокомандуючий ЗСУ робить, щоб протистояти можливій агресії? Що, кожний місяць створюється по новій механізованій, чи танковій, чи арт. бригаді?

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова ГО «Комітет підприємців міста Івано-Франківська» Ігор Метлюх.

«Куди діваються кошти на армію, якщо армія не розбудовується? Чи я чогось не знаю? Не створена Ставка ГК, якій підпорядковано ГШ, навіть, не введено військового стану у прифронтових районах! То яка це війна? Для прикладу, на думку дослідника історії Другої світової Івана Муковського, протягом перших місяців війни з 16 областей України (за неповними даними) військкоматами було мобілізовано близько 2,516 млн осіб. На боротьбу з ворогом стали 1,3 млн бійців народного ополчення з лівобережних та південних областей нашої країни! Оце і є організація захисту держави. І ще, пора переносити переговори з Мінська до Мюнхена, це більше відповідає їх змісту та наслідкам», - написав Метлюх.

Джерело: http://www.malakava.if.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Бійців в Широкиному замінять підрозділи морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. «Обстановка в...