Неділя, 26 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

lisНовопризначений губернатор Луганської області Георгій Тука запропонував жителям області після перемоги над проросійськими бойовиками подумати про захоплення міста Росії Ростова-на-Дону.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности. “Спочатку ми знищимо цю заразу, а потім, разом з вами, будемо думати: чи потрібен нам Ростов і що з ним робити”, – сказав Тука 24 липня в Лисичанську на пам’ятному заході на честь річниці визволення міста від бойовиків.

Губернатор також пообіцяв, що ситуація, яка мала місце минулого року, не повториться. “Мене страшенно розлючують ті діячі, які рік тому наші синьо-жовті прапори кидали на землю і змушували мирних людей по них топтатися. Сьогодні ці злочинці розгулюють по наших містах, але я вам обіцяю: цього не буде”, – сказав він.


Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Бійців в Широкиному замінять підрозділи морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. «Обстановка в...

Популярне на сайті

12.07.15 95881 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 29098 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
04.07.15 18938 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…